Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD

Van goede kwaliteit Papieren zak Making Machine voor verkoop
Ik houd van de document zakmachine! Het bespaart mijn loonkosten en het werkt zeer goed!

—— Eddy

De kwaliteit, de dienst en het ontwerp van de lijn van Lango worden zeer gewaardeerd door ons beheer en onderhoudsteam.

—— M. Loi-Vice

Ik ben online Chatten Nu

Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD

1 2 3 4 5
Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Lango
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 100million-200million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 70% - 80%

Changzhou Lango Machinery en Technologieco., Ltd worden opgericht met overheidstoestemming van Changzhou-Stad. Changzhou Lango Machinery en Technologieco., Ltd zijn het symbool van hoogte - kwaliteit en de uitstekende dienst op machinesgebieden meer dan tien jaar geweest.

 

Wij hebben onze machines op basis van geavanceerde geïntroduceerde technologieën van ontwikkelde landen onderzocht en ontwikkeld. Aangezien een professionele en ervaren fabrikant in China, wij kunnen vele soorten veroorzaken die die machines zoals Zak Machines maken, Document Zak Machine maken, Film Blazende Machine, Zijlaszak Machine maken, Document Machine scheuren, niet Geweven Zak Machine maken, Zij Verzegelende Zak Machine maken, Flexographic Drukmachine, de Machine van de Gravuredruk, Document Kopmachine, Papieren zakdoekje Machine maken, Automatische Zak die Machine maken en Zak dragen Makend Machine enz. door ISO9001 wordt geaccrediteerd, Ce-worden de certificaten, u verzekerd de kwaliteit van elke machine van Lango. Ervend de geest de „kwaliteit is de wortel, en het vertrouwen is de basis“, verstrekken wij levenslang onderhoud voor alle machines die wij hebben verkocht. Onze machines hebben een klaar markt allebei in binnen- en buitenland, en wij proberen nog ons beste om betere kwaliteit en de dienst te verlenen aan alle regelmatige en nieuwe klanten.

 

Wij zouden met onze vrienden willen samenwerken om gemeenschappelijke ontwikkeling te bereiken. Alle vrienden in binnen- en buitenland zijn warm welkom!

Contactgegevens
Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Ms. Tina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)